1.  Levering

2. Retour

3. Bijzondere voorwaarden

 

Levering

 

Studio bobine werkt samen met Bpost om elk pakket tot bij de klant te krijgen. Indien het om een pakket gaat, krijgt de klant ook de nodige info om de zending te volgen. 

Elke geplaatste bestelling zal behandeld worden binnen 1-2 werkdagen en uiterlijk verzonden worden binnen 3- 4 werkdagen. Dit geldt ook voor af te halen goederen.

Gepersonaliseerde babynesten, kledij of cadeaus hebben een langere levertijd. Hiervoor voorziet Studio bobine 8-10 werkdagen, maar vaak is deze levertijd korter.

De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar indicatief. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop, behoudens in geval van opzettelijke vertraging.

Verzendkost binnen België bedraagt 5,95 euro wanneer de bestelling minder dan 100 euro bedraagt. Vanaf een bestelling van 100 euro is de verzending gratis.

Verzendkost naar Nederland bedraagt 9,95 euro. 

Afhalen van een pakket is altijd gratis.

Studio bobine is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging bij postorder bedrijven.

 

 

Retour

 

Elke klant heeft recht op het herroepingsrecht van 14 dagen, te rekenen vanaf de datum van bestelling. Indien u niet tevreden bent van de bestelling, is het mogelijk deze terug te bezorgen en af te zien van de aankoop. De kosten voor terugzending zijn voor de rekening van de klant. Gelieve hiervoor ook voordien contact op te nemen met Studio bobine voor concrete afspraken ivm terugzending.

Eens de goederen in originele staat en binnen de afgesproken periode terug bij Studio bobine zijn aangekomen, zal het tegoed terugbetaald worden door middel van overschrijving.

 

Bijzondere voorwaarden

 

Het herroepingsrecht is niet van toepassing voor alle vooraf besproken bestellingen en alle gepersonaliseerde bestellingen.

Zelf samengestelde pakketen zijn ook uitgesloten voor retour.